Müdür Van’dan gazetemize ziyaret Müdür Van’dan gazetemize ziyaret

Niğde’nin genç ve sevilen iş insanı Asım Acar Niğde İl genel meclis üyesi seçildi.
AK Parti'nin önceki dönem belediye meclis üyesi olarak görev yapan ve Niğdeli iş insanı Asım Acar, yeni dönemde de AK Parti’den 3’ncü sıra İl Genel Meclisi Üyesi seçildi. Acar Seyahat yönetim kurulu Başkanı Asım Acar'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.
İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Asım Acar'ın yaptığı açıklamada, "Adalet ve Kalkınma Partimizin genel başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve ilimizde partimizin birçok kademesinde görev yapmış büyüklerimizin uygun görmesi ve çok kıymetli aziz milletimizin desteği ve oyları ile meclis üyesi seçildik.Allah’ın izniyle Niğde'de 2024 yerel seçimlerinden başarıyla çıktık. Bu süreçte ben ve diğer il genel meclisi adayı arkadaşlarım partimiz adına çalışmalar yürüttük ve projelerimizi anlattık. Bu sürecin sonunda demokrasinin olmazsa olmazı seçimleri Niğde halkının asaletine yakışır bir olgunluk içerisinde tamamladık.
Şahsımı İl Genel Meclisi Üyeliğine layık gördüğünüz için siz değerli hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Omuzlarıma yüklediğiniz sorumluluk çok büyük, emanetiniz de çok yücedir. Görev sürem boyunca her zaman emanetinize sahip, güveninize layık olmaya çalışacağımdan emin olmanızı isterim dedi.
Yerel seçim sonuçlarının kadim kent Niğde’mize hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum" İfadelerine yer verdi.
(İbrahim UGUN)