Adana'da ev sahibi bir aileyi sokağa attı Adana'da ev sahibi bir aileyi sokağa attı

Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, yerel seçimlerin ardından geçen sürede yaptığı çalışmalar ve belediyenin bütçesi hakkında basın toplantısı yaptı.
DOYGUN: PERSONEL MAAŞLARI BİLE ÖDENMEMİŞ
Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, yerel seçimlerin ardından geçen sürenin ardından yapılan çalışmalar ve belediyenin bütçesi hakkında basın toplantısı yaptı. Başkan Doygun, esnafa borçların ödenmemiş olduğunu ve personel maaşlarının biriktiğini söyledi.
KENDİMİ BABA OCAĞINA ADADIM
Basın mensupları ile bir araya gelen Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, 5 yıl aradan sonra rekor oyla AK Parti’ye kazandırdığı belediyenin borç batağında olduğunu açıkladı.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'li belediye başkanından görevi devralan Ak Partili Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, yaklaşık 2 bin 500 seçmenin olduğu ilçede belediyenin 83 milyon lira borçlu olduğunu dile getirdi.
Niğde merkezde yer alan Babil kafede yapılan basın toplantısında konuşan Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun; ‘’Altunhisar’da Bor'da istihdama katkı sağlayan iş insanı olarak siyasetin içinde bulduk kendimizi. Yerel seçimlerin ardından Altunhisar Belediye Başkanı olarak çalışmalarımıza başladık. Altunhisar Belediyemizin durumu hakkında bilgi verecek olursak, çok zor savaştan çıkmış bir hali var belediyemizin. Ekonomik olarak çok zor durumda. Nerden baksak eski yönetimden 83 milyon civarında borç var. Bunun yanında 3 milyon civarında da personele ve esnafa borç var. Bu şekilde bir belediye devraldık. Bu ay itibariyle maaşlar bile ödenemeyecek durumdaydı. Allah'ın izniyle maaşlardan oluşan 1 milyon borcu kapattık. Petrolde mazot bile yoktu onu tamamladık 25-30 gün içinde. Elimizden geldiğince durumu düzeltmeye çalışıyoruz. Yani savaştan çıkmış bir belediyeydi adeta. Allah yar ve yardımcımız olsun elimizden geldiğince durumu düzeltmeye çalışıyoruz. Baba ocağı dediğimiz Altunhisar’ımıza kendimizi adadık. İnşallah ilerleyen süreçte elimizden geldiğince belediyemizi kalkındıracağız’’ dedi.
BAŞKAN MAAŞIMI BURS OLARAK BAĞIŞLIYORUM
Belediye başkanı maaşını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak bağışladığı belirten Neşet Doygun, "30 öğrencimize burs veriyorum. İlerleyen zamanlarda ilçemizde üniversitede okuyan ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de burs vermeye başlayacağız. Ben maaşımı Altunhisar’ımızda öğrencilerimize bağışlıyorum. Hizmet için buradayım. Hem Altunhisar Belediyemize hem Altunhisarlı vatandaşlarımıza hizmet amacıyla elimizi taşın altına koyduk. Hemşerilerimizin desteği ile sonuna kadar mücadele vereceğiz” İfadeleri ile açıklamasını tamamladı.
(Dahi GEDİK)

Whatsapp Image 2024 05 06 At 11.23.26