Vekil Gürer: Emeklinin Dolar kaybı oldu Vekil Gürer: Emeklinin Dolar kaybı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşler Beldesi Belediye Başkan Adayı Selim Eren, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
‘Gümüşler için canla başla’ sloganı ile kasabada seçim çalışmalarını sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı emekli eğitimci Selim Eren Gümüşler beldesinde esnaf ve ev ziyaretlerinde vatandaşlara tek tek ulaşarak projelerini anlatıyor. Geçmiş dönemlerden kasaba halkının güvenini kazanmış olan Selim Eren Gümüşler beldesinde eğitimci kimliğinin yanında mütevazı yapısıyla da beldede sevilen ve güvenilen biri olmayı başarmış durumda. Belde sakinlerinin yakından takip ettikleri MHP Gümüşler Belediye Başkan Adayı Selim Eren yaşamı boyunca istikrarlı ve güvenilir bir hayat çizgisini sürdürmüş bir kişi olarak gönüllere girmeyi başardı. 
 

Whatsapp Image 2024 03 12 At 07.04.38

SELİM EREN KİMDİR?
20 Ağustos 1967 tarihinde Niğde merkez Gümüşler kasabasında dünyaya gelen Selim Eren İlk ve orta öğrenimini Gümüşler kasabasında tamamladı. Niğde Lisesinden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. 1993 yılında vatani görevini yedek subay ve teğmen olarak tamamlayan Selim Eren, Aksigorta A.Ş’ de dört yıl uzman olarak çalıştıktan sonra 1998 yılında eğitim hayatına giriş yaptığı öğretmenliğe başladı. Öğretmenlik mesleğinde geçen 25 yılın yaklaşık 23 yılında yöneticilik yapan Eren, 2023 yılında emekli oldu. Selim Eren, günümüzde Eren Mülk İnşaat Şirketi isimli inşaat firmasında müteahhitlik yapmakta olup, evli ve dört çocuk babasıdır.
(İbrahim UGUN)

Whatsapp Image 2024 03 12 At 07.04.40 (5)