NDSYB Et ve Şarküteri mağazası açılıyor NDSYB Et ve Şarküteri mağazası açılıyor

Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binasında, özel sektör iş yerlerinden gelen talepler doğrultusunda, belirli gün ve saatlerde toplu iş görüşmeleri gerçekleştiriliyor.
BİNGÜL: İŞGÜCÜ İHTİYACINI KARŞILAMIŞ VE KARŞILAMAYA DEVAM ETMEKTEYİZ
Toplu İş Görüşmeleri ile ilgili konuşan Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül; ‘’Niğde İŞKUR İl Müdürlüğü’müzde gerçekleştirilen toplu iş görüşmeleri ile ilimizde faaliyet gösteren yeni ve mevcut yatırımcılarımızdan Güleks Tekstil, Ditaş, Papilla Alüminyum, Biska Tekstil, Göknur Gıda gibi birçok işletmemizin işgücü ihtiyacını karşılamış ve karşılamaya devam etmekteyiz. İşgücüne ihtiyaç duyan işverenlerimiz İş ve Meslek Danışmanları ile iletişime geçerek toplu iş görüşmesi talebinde bulunabilir, uygun gün ve saatte iş arayan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek işgücü ihtiyaçlarını karşılayabilirler” dedi.
İl Müdürü Bingül ayrıca; ‘’İş arayan vatandaşlarımız toplu iş görüşmelerine ulaşmak için bizleri İl Müdürlüğümüz @iskurnigde Facebook, Instagram ve X platformu sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, esube.iskur.gov.tr internet adresimizi ziyaret edebilirler” İfadelerine yer verdi.
İŞKUR TOPLU İŞ GÖRÜŞME HİZMETİ NEDİR?
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), nitelikli personele ihtiyaç duyan işverenlerin taleplerini karşılayarak işgücü piyasasının arz ve talep yönünü buluşturan bir köprü görevi üstlenmekte. İŞKUR tarafından işverenlerin nitelikli işgücü ihtiyaçları karşılanarak kalıcı istihdamın sağlanması noktasında önemli bir hizmet verilmekte. Toplu iş görüşmelerinde işverenler ile iş arayan vatandaşlarımızı bir araya getirerek işverenlerimizin işgücü ihtiyaçlarını karşılamalarına, iş arayan vatandaşlarımızın ise iş bulmalarına aracılık edilmekte. Ayrıca toplu iş görüşmeleri ile iş arayan ve işverenler ile iletişimi güçlendirmek, daha etkin bir eşleştirme yapılabilmesini sağlamak, Kurumun tanınırlığını artırmak da amaçlanmakta. Toplu iş görüşmeleri duyuruları Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü @iskurnigde Facebook, Instagram ve X Platformu sosyal medya hesaplarından ve esube.iskur.gov.tr internet adresinde ilan detaylarında paylaşılmakta.
(Dahi GEDİK)