Gürer: 19 Mayıs Yeniden Doğuştur Gürer: 19 Mayıs Yeniden Doğuştur

Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler vakfı Niğde temsilcisi Ramazan Yıldız 9 askerimizin şehit olduğu terör saldırısına tepki gösterdi.
Irak'ın kuzeyinde pençe kilit harekatı bölgesinde hain terör örgütü PKK tarafından  düzenlenen terör saldırısında şehit olan 9 askerin ardından, "Cennet vatanımızın dört bir yanında vatan savunmasını ve ülkemizin bekası ulusumuzun bölünmez bütünlüğü uğruna görevlerini yaparken   görev yerlerinde şehit olan Mehmetçiklerimizin şehit olması  Türkiye'ye ateş düşürdü" diyerek teröre tepki gösterdi.
Türk Milleti'nin birlik beraberlik içinde ve hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazıyacağına dikkat çeken Başkan Ramazan Yıldız açıklamasının devamında; ''Türkiye bu beladan kurtulacaktır. İçerden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların gücü buna yetmeyecektir. 'Bölge halkının haklarını savunduğunu' iddia eden eli kanlı terör örgütünün sivil, asker, kadın, çocuk, bebek ayrımı yapmadan herkesi katletmesi de gerçek yüzünün ne kadar da merhametsiz ve insanlık dışı olduğunun ispatıdır. Şehit Aileleri ve gaziler olarak şiddetle lanetliyoruz. 9 şehidimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Geride kalan şehit ailelerine de başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Devletimizin bu terör olaylarını bir an önce acil çözüm bulmasını ve bir daha anaların ağlamaması için gerek iktidar gerek muhalefet bir araya gelerek çözüm üretmelerini istiyoruz. Ciğerimiz yanıyor, yüreğimiz yanıyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Şehitlerimizin geride kalan şehit ailelerine sahip çıkılmalı. Onlar unutulmamalı" dedi.
(Dahi GEDİK)