Yolcu minibüsü dereye böyle uçtu Yolcu minibüsü dereye böyle uçtu

Adana'nın Kozan ilçesinde kaldırımda yürürken otomobilin çarptığı 25 yaşındaki Furkan Yalım, 87 gündür devam eden yaşam savaşını kaybetti.
13 Nisan'da Kozan'da Sırkıntı Caddesi'nde meydana gelen kazada, 01 ACB 733 plakalı otomobiliyle yolda ilerleyen İlyas K., aniden önüne çıkan bisikletliye çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırımda yürüyen Furkan Yalım'a çarptı.
Kazadan sonra kaçtı
Kazadan sonra İlyas K. olay yerinden kaçtı. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İhbarla kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Yalım, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Polis ekipleri kazadan sonra kaçan sürücü İlyas K’yı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen kaza zanlısı İlyas K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
87 günlük yaşam savaşını kaybetti
87 gündür hastanede tedavi altında bulunan Furkan Yalım, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü ise yeniden gözaltına alındı.
(İHA)

Editör: Niğde Haber