4 yıldır sahte kimlikle, kılık değiştirerek kaçıyordu.. Kıyafet alırken yakalandı 4 yıldır sahte kimlikle, kılık değiştirerek kaçıyordu.. Kıyafet alırken yakalandı

Niğde’de Eski Adana Caddesi Stadyum İnşaatı civarında drift atarak çevreyi rahatsız eden araç sürücüsüne 32️ bin 9️2️3 Türk Lirası idari para cezası uygulandı. Kısa süre önce yine başka bir araç sürücüsüne drift attığı için ceza i işlem uygulanmış ve kamuoyu ile paylaşılmıştı. Bu uyarı ve paylaşımları dikkate almayan bir başka sürücü ise aynı kaderi yaşadı.
“GEREĞİ YAPILDI 2️”
Niğde Valiliği tarafından olay ve detayları hakkında ‘Gereği Yapıldı 2’ başlığıyla yapılan açıklamada, “1️2️ Temmuz 2024   günü saat: 2️3️.50️ sıralarında Eski Adana Caddesi Stadyum İnşaatı yanında drift atarak çevreyi rahatsız eden araç sahibi şahsa, KTK’nın 67/1-d (Drift Atmak) maddesinden ve 73/A (Kamunun rahatını bozacak davranışlarda bulunmak) maddelerinden toplamda 3️2️ bin 9️2️3 Türk Lirası idari para cezası uygulanmıştır” denildi.
VALİ ÇELİK’TEN EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR
Niğde Valisi Cahit Çelik konuyla sosyal medya hesabı üzerinden, “Kıymetli vatandaşlarımızın bilmesini isterim ki; kamu düzeni ve huzurunu bozan hiçbir fiil cezasız kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 7️/2️4️ görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber