Yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Niğde'nin Altunhisar İlçesine, sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılıyor.
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt'un girişimleriyle, uzun zamandır beklenen stat projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını siz değerli okuyucularımıza aktarmıştık. 
Niğde merkezde yapımı devam eden stat projesinin yanında, sporseverlerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar da sürüyor. 
Geçtiğimiz gün, Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Osman Bak ile görüşen Ak Parti Niğde Milletvekili Uzkurt'un, bölge ihtiyaçları doğrultusunda Bakan Bak'a ilettiği, Altunhisar İlçesine 20 milyon liralık futbol sahası projesi de hayata geçiriliyor. 
Gençlerin zararlı alışkanlıkların dışında spora yönelmelerini sağlayacak dev futbol sahası projesi için yaklaşık 20 milyon lira ödenek ayrıldı. Sentetik çim yüzeyli futbol sahası önümüzdeki dönemde Altunhisarlı gençlerin spor merkezi olacak. 
Niğde'de, Altunhisar İlçesine yapılacak olan, sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yanında, Niğde İl Müdürlüğü Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Spor Salonu, Merkez Spor Salonuna Tırmanma Duvarı yapım işi, Bucakçayır Spor Kompleksi’ne tel örgü, aydınlatma ve tartan pist projeleri de tamamlanacak. 
Altunhisar Belediye Başkanı Neşet Doygun, Niğde ve Altunhisar için önemli projelerin sözünü alan Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt'a teşekkür etti. 
AK Parti Niğde Milletekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt (sağda) Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Osman Bak'a Niğde'nin taleplerini iletmişti. Görüşmelerin ardından birçok projenin başlayacağı ya da tamamlanacağı sözü Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Osman Bak'tan bizzat geldi. 
(Salih ALPTEKİN)
Altun 2-1

Editör: Niğde Haber