İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

A W283225 03


Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan bu yana aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" ifadelerine yer verdi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Öte yandan İletişim Başkanı Fahrettin Altun konuyla ilgili: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir.” Dedi.
“BAKANLIK OLARAK SÜRECİN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve bu sabah saatlerinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklama yaptı.
Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Diyarbakır Bağlar’da kaybolan evladımız Narin’in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız" dedi.
(İHA)

Küle dönen fabrikanın son hali havadan görüntülendi Küle dönen fabrikanın son hali havadan görüntülendi

Editör: Niğde Haber