Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bir süre önce hazırladıkları ve başvurdukları İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Daire Başkanlığı tarafından da desteklenen ‘Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz' projesi ‘Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz’ Projesi’nin onaylandığını belirterek proje tanıtımını gerçekleştirdi.

Başkent Niğde Vakfı Vali Çelik’i ağırladı Başkent Niğde Vakfı Vali Çelik’i ağırladı

‘Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz Projesi’ Tanıtıldı (2)
Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, dernek binasında düzenlenen proje tanıtım programında, bir şehit yakını olarak yönetim kurulu ile daima şehit ailelerinin yanında layıkıyla durmaya çalıştıklarını ifade etti.
BAŞKAN DEMİR PROJEDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Proje ile ilgili basın mensuplarına bilgi vererek ,açıklamada bulunan Dernek Başkanı Demir, “İçişleri Bakanlığımız tarafından onaylanan ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğümüz tarafından takip edilen 2024 yılı projeler kapsamında Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak " Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz" isimli bir proje başvurusunda bulunduk. Bu projemiz Bakanlığımız tarafından kabul görmüştür. Projemiz içerisinde Karadeniz gezisi, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle piknik programı olacaktır. Bu projemizde emeği geçen başta İçişleri Bakanımıza, Niğde Valimize ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürümüze Niğde Sivil Toplum İl Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

‘Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz Projesi’ Tanıtıldı (3)

Editör: Niğde Haber