GÜNCEL

Bozköy Belediyesi tekniker alacak

Abone Ol

Niğde’nin Çiftlik İlçesi’ne bağlı Bozköy Belediye Başkanlığı tekniker alacağını ilan etti.
Adaylardan 2024 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olma şartı aranan ilanda bu sınavdan da en az 75 puan alması gerektiği belirtildi. Kadın veya erkek olarak açılan kadroya başvurular ise 21-23 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek.

İLANDA ŞU BİLGİLER YER ALDI

Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacak. 1 Tekniker kadrosu için 2024 KPSS şartı aranırken, nitelik olarak ise; Harita, harita kadastro, harita ve maden ölçme, harita teknikerliği, harita ve kadastro ön lisans programlarının birinden mezun olma ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları istendi.

 BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

“Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; Adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları ve başvuru esnasında istenilen diğer belgeler ile birlikte 21/10/2024 – 23/10/2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (08:30 - 17:30 arasında) Yenice Mah. Fatih Cad. No:2 Çiftlik / Niğde adresindeki Bozköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü birimine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.) Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin yaziisleri@bozkoy.bel.tr mail adresine başvuru yapabileceklerdir. Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.”

 SINAVIN YERİ, ZAMANI

“Memur alımı için 01/11/2024 tarihinde saat 10:00’da başlamak üzere Bozköy Belediyesi Yenice Mah. Fatih Cad. No:2 Çiftlik / Niğde adresinde bulunan Bozköy Belediyesi Hizmet Binası Belediye Meclis Toplantı Salonunda sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan ve/veya mazeretine binaen katılamayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.”
(Haber Merkezi)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }