Deneyap Teknoloji Atölyelerinde yeni dönem başladı Deneyap Teknoloji Atölyelerinde yeni dönem başladı

Niğde elektrik altyapısının en iyi şekilde olabilmesi için çalışan ekipler zaman zaman bazı bölgelerde çalışmalarına hız verirken, planlı kesintilerin yanı sıra acil durumlarda da enerji kesintisine gidebiliyor.
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalarını daha sağlıklı yürütmek için bazı bölgelerde kesintilere gitmeye devam ederken, yarın da belirlenen adreslere belirlenen saatlerde elektrik verilemeyecek.
Enerji kesintisi uygulanacak enerji kesintisinde İş bitiminde veya işin erken bitmesi durumunda haber verilmeksizin enerji verileceğini de hatırlatarak programlı elektrik kesintisinin yapılacağı gün, saat ve yerler şöyle: 21 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Niğde merkez Ağcaşar köyü ,Nevşehir Niğde yolu bulvarı. Alay beldesi, cumhuriyet mahallesi yalvaç caddesi, yassıca sokak, Atatürk caddesi Yeşilgölcük beldesi, hürriyet mahallesi eski misli yolu sokak. Yeşilgölcük beldesi, yeni mahallesi eski değirmen yolu sokak, Hakkı Şengül caddesi, Yeşilgölcük beldesi, yukarı mahallesi eski yol caddesinde enerji kesintisi yapılacağını duyurdu.
(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber