Gürer: Stajyer ve çırakların mağduriyetini giderin (VİDEO HABER) Gürer: Stajyer ve çırakların mağduriyetini giderin (VİDEO HABER)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen, Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine giriş çıkışlarda sorun yaşandığını belirterek vatandaşlardan kendilerine iletilen bilgi ve şikayetleri dile getirdi.

Chp’li Bülent Şen Acil Hastalar Ne Yapsın (1)-1
CHP Merkez İlçe Başkanı Şen konuyla ilgili gazetecilere yaptığı basın açıklamasında, “Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine giriş çıkışlarda sorun yaşayan hastalar, hastane personeline ayrılan otopark sistemi ile acil ve yaşlı hastalar için araçla girişe kısıtlama getirilen uygulamaya tepki gösteriyor. Yaşlı hastalarını araçlarıyla acil servis önüne getirmek isteyen hasta yakınları, güvenlik kulübesinden giriş yapamadıklarını belirterek duruma tepki gösterdiler. Daha önce, acil servis kapısında hastalarını indirip uygun yerde araçlarını park ettiklerini hatırlatan hasta yakınları yeni uygulamanın mağduriyet yarattığından dert yandı. Acil servis yanında bulunan otoparkın da elektronik sistemle hastane personeline ayrıldığını belirten hasta yakınları, "Yaşlı veya yürüyemeyecek durumda olan hastaları 200 metre ötede bulunan alana bırakıp acil servise kadar yürütüyoruz. Güvenlik kulübesinin olduğu alanda tekerlekli araç da yok. Yaşlılar buradan nasıl yürüyecek zaten acil durumu var. Acil hastalar ne yapsın, bu uygulama bizleri mağdur ediyor" diyerek tepki gösteriyorlar” Dedi.
(CHP)

Editör: Niğde Haber