Niğde'de Mahmut Fırat Tabar'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gözaltına alınan 14 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
MAHMUT FIRAT TABAR DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ
Niğde’de İlhanlı Mahallesi'nde köprü kenarında cansız bedeni bulunan ve cinayete kurban gittiği belirlenen 22 yaşındaki Mahmut Fırat Tabar'ın yapılan incelemede darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. 9 Haziran günü İlhanlı Mahallesinde çimento fabrikası civarındaki köprünün kenarında meydana gelen olayın ardından şüpheliler, 120 saatlik kamera görüntüsünü incelenerek tespit edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması ile olay günü 9 şüpheli Niğde'de, yurt dışına kaçmaya çalışan 5 şüpheli ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yakalanarak gözaltına alındı.
TUTUKLAMALARI VALİ ÇELİK DUYURDU
Adliye sevk edilen şüphelilerle ilgili son durumu Niğde Valisi Cahit Çelik açıkladı.
Vali Çelik paylaşımında; ‘’9 Haziran 2024 günü saat 05.3️0️ sularında meydana gelen M.F. T (22) isimli şahsın şüpheli ölümü üzerine Emniyet güçlerimizin operasyonu neticesinde adliyeye sevk edilen şahıslar hakkında son durum, 6 şüpheli tutuklanmış, 2️ şüpheli hakkında yurtdışı yasağı ve adli kontrol kararı ile mahkemeden serbest bırakılmış, 6️ şüpheli ise Cumhuriyet Savcılığı ifadesinin ardından serbest kalmıştır. Çok kısa bir sürede olayı aydınlatan Kahraman Emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum. Aziz Hemşerilerimizin Bilmesini İsterim ki; suç ve suçlu asla takipsiz kalmayacaktır’’ dedi.
(Dahi GEDİK / Fotoğraf: İHA)

 

Aileler arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı Aileler arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Mahmut Fırat Tabar 1

Mahmut Fırat Tabar 2

Whatsapp Image 2024 06 11 At 13.59.49-2

Editör: Niğde Haber