Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Mehmet Alp ve beraberindeki teknik heyet Niğde’de bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.
DSİ Konya 4’ncü Bölge Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “Bölge Müdürümüz Mehmet Alp ve teknik heyetimiz Niğde İli Bor İlçesi Kaymakamı Sayın Mehmet Yavuz ve Belediye Başkanı Sayın Serkan Baran ile sağanak yağış sonrası meydana gelen sel ve su baskınlarında etkilenen bölgede incelemede bulundular. Ardından Bor Halaç Göleti, Ulukışla İmrahor Barajı ve Sulaması işiyle Darboğaz Taşkın Koruma inşaatlarında Köy Muhtarlarımız ve yüklenici firma yetkililerinin katılımlarıyla sahada işlerde gelinen aşamalar incelenerek gerekli talimatlar yüklenici firmalara verildi. Sonrasında, Bölge Müdürümüz Sayın Alp ve teknik heyetimiz Ulukışla Belediye Başkanı Sayın Ali Uğurlu' yu makamında ziyaret ettiler.” Denildi.
TEKNİK HEYET GÖLETLERİ DE İNCELENDİ
Bilgilendirmenin devamında,“Bölge Müdürümüz Mehmet Alp ve teknik heyetimiz  Ulukışla ve Çamardı ilçelerinde tamamlanan ve inşası devam eden projelerimizde incelemede bulunuldu.
Bölge Müdürümüz ve teknik heyetimiz Ulukışla Göleti Rolekasyon Yolu ve Hacıbekirli HİS Göleti saha incelemelerin den sonra Çamardı Belediye Başkanı Ali Pınar ve Sulama Kooperatif Başkanı Bilal Çınar' ı ziyaret ettiler. Ardından Ören Barajı sulaması ile Üskül köyü Taşkın Koruma inşaatında saha incelemelerin ardından şantiye binalarında işte gelinen aşamalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Sonrasında, gövde imalatları tamamlanan ve su tutmaya başlayan Elmalı Göletinde incelemede bulunuldu.” İfadelerine yer verildi.
(Dahi GEDİK)

Başkan Özdemir öğrenci ve öğretmenlere başarı diledi Başkan Özdemir öğrenci ve öğretmenlere başarı diledi

Dsi̇ Nigde Ziyaret 1

Dsi̇ Nigde Ziyaret 4

Dsi̇ 9

Dsi̇ 6

Editör: Niğde Haber