Emniyet ekipleri 10 adayı KPSS’na yetiştirdi (VİDEO HABER) Emniyet ekipleri 10 adayı KPSS’na yetiştirdi (VİDEO HABER)

Uluslararası METTA innovative ergonomics şirketi, yapay zeka kullanılarak oluşturulan dinamik ergonomiye sahip bir koltuk olan YOGA'yı tanıtarak ergonomi dünyasında bir devrim gerçekleştirdi. Bu koltuk, son on yılda ergonomi alanında biriken en ileri başarıların vücut bulmuş hali ve insan vücudunun yapısına ilişkin derinlemesine araştırmaların sonucudur.

YOGA dinamik koltuklarının temel unsuru omurga şeklindeki çelikten yapılmış esnek sırtlığıdır. Koltuk sadece şık bir görünüm kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda onu işlevsel kılan özgün bir fütüristik tasarıma sahiptir.

Esnek omurga, kullanıcıların derinlemesine esnemesine, bükülmesine, eğilmesine ve diğer hareketler yapmalarına olanak tanır. Bu özellikler özellikle bilgisayarda çok fazla zaman harcayanlar için kullanışlıdır. Kan dolaşımını ve genel sağlığı iyileştirmeye yardımcı olurlar.

Ergonomide Yeni Ufuklar Metta Innovative Ergonomics Ve Yapay Zeka

Yapay zeka tarafından önerilen "YOGA" ismi ürünün felsefesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Bu kısa ama güçlü kelime, sağlığı ve üretkenliği korumak için gerekli olan uyumu ve esnekliği simgelemektedir. YOGA omurga koltuklarının ilk deneme partisi 2022'de piyasaya sürüldü ve İsviçre'de onaylandı. Almanya ve Japonya'dan mühendislerin çok sayıda deneme ve test gerçekleştirmesinin ardından, METTA innovative ergonomics koltukları 2023 sonbaharında satışa sunuldu ve dünya çapındaki kullanıcılar arasında hızla popülerlik kazandı.  modeli kendisini ofis koltuklarının ergonomisinde evrimin zirvesi olarak ilan etti.

Uluslararası şirket “METTA innovative ergonomics” her insan için konforlu ve ergonomik bir yaşam yaratmaya devam ediyor. METTA, yapay zeka ve en son teknolojileri kullanarak, hayatı kolaylaştırmanın yanı sıra kullanıcıların sağlığını da iyileştiren ürünler geliştiriyor. Örneğin, dinamik ergonomiye sahip YOGA omurga koltuğu, farklı yönlerde hareket etmenize olanak tanır, böylece işyerinde daha üretken olur, sağlığınıza da katkıda bulunursunuz.

Web sitesindeki konfigürasyon programında kendi koltuğunuzu tasarlayabilirsiniz: https://www.metta-germany.com.tr/constructor/

(Tanıtım)

Editör: Niğde Haber