Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak TFF 3'ncü Lig'e çıkan Niğde Belediyespor’da Ahad Kömürlüoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine Ferit Alper Salgın getirildi.
Niğde Belediyespor’un yeni hocası Ferit Alper Salgın, düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı ve daha sonra sözleşme imzalandı.
BAŞKAN TASALI: EMİN ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Atilla Tasalı basın toplantısında emin adımlarla yeni sezona başlayacaklarını söyleyerek; ‘’Geçmiş dönem heyetimize emekleri için teşekkür ediyoruz. Emeklerine sağlık. Niğde'nin yetiştirdiği sporcularımızdan Alper Salgın hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine katılımları için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezonda inşallah 3’ncü Lig'de kalıcı bir takım oluşturarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz" dedi.
GÜNDOĞAN: İLİMİZE YENİ BİR VİZYON VE YENİ BİR ANLAYIŞ KAZANDIRACAĞINA İNANIYORUZ
Niğde Belediyespor Kulüp Yöneticisi Asım Acar, Niğde Belediyespor’u tercih eden Salgın’a teşekkür ederken, Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan ise Alper Salgın’la birlikte çok iyi sezon geçireceklerini ifade etti. Gündoğan açıklamasının devamında; ‘’Yeni yönetim, yeni hoca, yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Alper hocam yıllardır sporun içerisinde, futbolculuk kariyeri burada anlatmakla bitmez. Niğde adına güzel başarılar elde etmiş bir sporcu. Niğde'nin dinamiklerini çok iyi biliyor. Geniş çevresi ve bilgisi ile ilimize yeni bir vizyon yeni bir anlayış kazandıracağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
SALGIN: GÜZEL BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ
Futbol hayatına 1992’de Niğde Belediyespor’da başladığını ifade eden Teknik Direktör Alper Salgın ise şunları söyledi; “Niğde'nin evladı olarak 1992'de başladığım futbol hayatımda yaklaşık 1998 yılına kadar burada bulundum. Daha sonra, Elazığspor, Mersinspor gibi takımlarda profesyonel futbol oynadım. 2. ve 3. liglerde yardımcı antrenörlük yaptım. Son altı yılda da Ankaragücü ve Kayserispor'da U19 takımlarında teknik sorumlu olarak görev yaptım. Niğde'ye gelmemde vesile olanlara beni tercih ettikleri için de teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon geçireceğiz. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve kulüp yöneticilerimizle birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Bu serüvenden alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.
(Dahi GEDİK)

Şimşek Spor Kulübü başarılarına başarı katmaya devam ediyor Şimşek Spor Kulübü başarılarına başarı katmaya devam ediyor

D S C 0624

D S C 0609

Editör: Niğde Haber