Yazar Sedat Çağlar Bor Kütüphanesi’nde öğrencilerle buluştu Yazar Sedat Çağlar Bor Kütüphanesi’nde öğrencilerle buluştu

Ünlü oyuncu onur Büyüktopçu ve Kimya Gökçe Niğdeli seyirciyle buluşuyor.
Niğde, tiyatroseverler için unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Sigmund Freud’un ünlü gelişim Teorisi’nden ilham alan, tek perdelik komedi oyunu "Freud’un İnsanları", 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 20.00’de Niğde Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Başrollerini Onur Büyüktopçu ve Kimya Gökçe Aytaç'ın paylaştığı oyun, seyircilerine bilimin ışığında mizah dolu bir akşam sunmayı vaat ediyor.
PSİKOLOJİ VE MİZAH BİR ARADA SERGİLENİYOR
"Freud’un İnsanları", Freud’un teorisine göre insan gelişiminde kritik olan beş çocukluk evresini sahneye taşıyor. Bu süreçleri sağlıklı şekilde tamamlayamayan bireylerin yaşamlarında problemler yaşama ihtimalini, mizahi bir dille izleyiciye aktarıyor. Bilimin ciddiyeti ve mizahın enerjisiyle işlenen bu eser, psikolojik derinlik ile komediyi buluşturuyor.
İlk sezonunda 55 farklı şehirde 100’den fazla temsil ile büyük başarıya imza atan oyun, bu sezon da hız kesmeden Türkiye'nin dört bir yanında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.
"Freud’un İnsanları" oyunu, KadroTiyatro Yeditepe ve BAM Yapım iş birliğiyle sahneleniyor.
NİĞDELİ SANATSEVERLER İÇİN ÖZEL BİR AKŞAM OLACAK
Biletlerin hızla tükenmesi beklenen oyun, psikolojiye ve sahne sanatlarına ilgi duyan tüm izleyicilere kapılarını açıyor.
23 Ekim akşamı Çarşamba saat 20.00’de izleyici ile Niğde Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluşacak oyun, sadece kahkahaların değil, aynı zamanda derin düşüncelerin de mekanı olacak.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber