Valilikten zirai don uyarısı! Valilikten zirai don uyarısı!

Bundan tam 25 yıl önce 4 Ekim 1999 yılında ilk sayısını çıkararak siz değerli Niğde halkına hizmete başlayan ‘Niğde Haber’ hem gazetecilikte hem de matbaa sektöründe 26. yaşına girmenin gururunu yaşıyor. Her geçen gün değerli işlere imza atarak, siz okuyucularımıza gerek basılı gerek dijital platformlarda şehrimize hizmet vermek adına yoluna devam ediyor.

7 BİN 100 SAYI, ONBİNLERCE HABER, YÜZLERCE KÖŞE YAZISI, MAKALE VE DAHASI
Kuruluşundan bugüne önceliğimiz, kentimizin geleceği ve yarınlara bırakabileceğimiz ‘Yaşanılabilir bir Niğde, kaliteli bir şehir, sosyal bir kent, bilinçli, okuyan ve araştıran, sorgulayan toplum’ gibi önemli kavramlar üzerine elimizden geleni yapmak için halkımıza ve şehrimize hizmet verdik ve bu sözümü de tutuyoruz.
Bugün 26. yaşımıza girerken bu düsturla tüm okuyucularımızın bizlere verdiği güç ve destekle sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzu belirtir, başta güzel şehrimiz Niğde, ülkemiz ve milletimiz adına önemli ve toplumsal özel konulara değinmeye devam edeceğiz.
Bizler Niğde Haber ailesi olarak Niğde halkına, bugüne kadar bizlere vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

İYİKİ VARSIN NİĞDE HABER GAZETESİ

Editör: Niğde Haber