Gürer: Orman yangınları ile binlerce ağaç yok oldu Gürer: Orman yangınları ile binlerce ağaç yok oldu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, ülke genelinde artan ekonomik sorunlara dikkat çekerek, bu sorunların çözümü için kalıcı adımlar atılması gerektiğini ifade etti.
Gümüş, yaptığı basın açıklamasında, her geçen gün derinleşen ekonomik kriz nedeniyle halkın alım gücünün düştüğünü ve vatandaşların geçim sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığını belirtti.
Taner Gümüş, basın açıklamasında, “Yüksek enflasyon, artan hayat pahalılığı ve işsizlik oranları, toplumun tüm kesimlerini etkiliyor. Vatandaşlarımız geçim derdine düşmüşken, hükümetin bu sorunları göz ardı etmesi kabul edilemez. Ekonomik reformlar bir an önce hayata geçirilmelidir. Hükümeti sorumluluk almaya çağırıyoruz. Üretim odaklı bir ekonomik politikaya geçilmesi gerekiyor. Tarım, sanayi ve yerli üretim desteklenmeli, dışa bağımlı ekonomik yapının önüne geçilmelidir. Bu sayede hem istihdam yaratılır hem de ülkemiz ekonomisi güçlenir” dedi.
BİRLİK ÇAĞRISI
Başkan Gümüş, ekonomik sorunların sadece hükümetin değil, tüm siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının ortak sorunu olduğunu ifade ederek; “Bu sorunlara çözüm bulmak için el birliğiyle çalışmalıyız. Tüm partileri ve vatandaşları, ülkemizin ekonomik geleceği için dayanışma içinde olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, ekonomik krizle ilgili ortaya koyacakları çözüm önerileri ile halkın yanında olmaya ve bu konuda daha aktif bir tutum sergilemeye devam edeceklerini belirtti.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber