Milletvekili Uzkurt’un Niğde mesaisi bakanlıklarda devam ediyor Milletvekili Uzkurt’un Niğde mesaisi bakanlıklarda devam ediyor

CHP'nin en çok sevilen 10 milletvekili belli oldu! CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise bu listede 7’nci sırada yerini aldı.
ORC Araştırma’nın anketine göre ana muhalefet partisi CHP’nin en sevilen 10 milletvekili sıralandı.  23-26 Eylül tarihleri arasında yapılan CHP’nin en sevilen Milletvekilleri anketinin verileri yayınlandı
ORC Araştırma’nın 7 bin 400 kişiyle yaptığı araştırmada, sevilme oranı yüzde 30'un üzerindeki 10 CHP Milletvekilleri kamuoyu ile paylaşıldı.
GÜRER EN SEVİLEN 7’NCİ MİLLETVEKİLİ OLDU
Sıralamanın 7’nci sırasında ise Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yer aldı. Gürer daha öncede başka bir araştırma şirketinin istatistiklerinde bölge bölge en başarılı milletvekilleri performansı anketinde yüzde 24,6 ile ikinci sırada yer almıştı.
EN SEVİLEN 10 CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ LİSTESİ ŞÖYLE:
Birinci sırada CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır: Yüzde 48,7, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba: Yüzde 45,9, Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül: Yüzde 44,3, Ankara Milletvekili Murat Emir: Yüzde 37,2, Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz: Yüzde 35,4, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal: Yüzde 33,5, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: Yüzde 33,2, İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın: Yüzde 32,8, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut: Yüzde 31,9, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek: Yüzde 30,4.
(ORC ANKET)

Editör: Niğde Haber