Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı gerçekleştirildi.
3 hafta teorik, 3 hafta da uygulama programlarına katılan 11 kursiyere sertifika belgeleri verildi.
Görev süresi sona ermeden önce katıldığı programda konuşan önceki dönem Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya; “Yoğun bakım sertifikalı eğitim programının amacı, yoğun bakımlarda çalışacak ya da çalışan sağlık profesyonellerinin bilişsel, psikomotor, humanistik ve sorun çözme becerilerini birlikte kullanarak, güvenli, etkin ve kaliteli sağlık bakımı verebilmesini sağlamaktır. Ayrıca hasta ve ailesinin bakım gereksinimlerini karşılayabilecek bilgi ve beceri donanımına sahip olmaları ve bunları çalışma alanlarına yansıtabilmeleri amaçlanmaktadır. Sertifika programında görev alan, program sorumlularına ve kıymetli çalışanlarımıza teşekkür eder kursiyerlerimize meslek hayatlarında başarılar dilerim’’ dedi.
Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Ceyhan Gezer ise; “4 Mart-18 Nisan tarihleri arasında Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı gerçekleştirilmiş eğitimlerimiz bilgi birikimine sahip alanında uzman kişiler tarafından verilmektedir. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programlarımızın devam etmesi için çalışmalarımız planlanmaktadır” İfadelerine yer verdi.
Kursiyerlerimize katılım belgesi verme programına, Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya, Başhekim Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Özlem Yandım, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Ceyhan Gezer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yrd. Ayten Kaya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yrd. Canan Atakan, Destek ve Kalite Müdürü Osman Köksal, Mdr. Yrd. Ahmet Budak ve Yoğun Bakım hemşireleri katıldı.
(Dahi GEDİK)

Çocukların yüzde 30’u toksik ebeveyn ile karşı karşıya Çocukların yüzde 30’u toksik ebeveyn ile karşı karşıya

Hastanede Sertifika Töreni 3

Hastanede Sertifika Töreni 2