Niğde'de yüzme bilmeyen kalmayacak Niğde'de yüzme bilmeyen kalmayacak

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2024'te bugün adeta tarihi bir gece yaşanacak. Son 16'ya kalma başarısı gösteren A Milli Takımımız bu akşam Avusturya karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıkarak çeyrek finali kovalayacak.
Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turunda bugün 2 maç oynanacak. Günün ilk maçında saat 19:00'da şampiyonanın sürpriz takımlarından Romanya Hollanda ile karşılaşacak.
Bu mücadelenin ardından saat 22:00'da TRT 1 ekranlarından A Millilerimiz Çeyrek Final için Avusturya karşısında galibiyeti kovalayacak. A Milli Takımımız Avusturya'yı geçerse Euro 2024 Çeyrek Finallerinde Romanya -Hollanda eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.
MAÇ BU GECE NİĞDE MEYDANINDA DEV EKRANDA
Niğde Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonasında Avusturya ile yapacağı maç için Ömer Halisdemir Meydanı’na 26 Haziran’da Çekya maçında olduğu gibi dev ekran kuracak. Niğdeliler, Çekya maçında olduğu gibi tarihi öneme sahip Avusturya karşılaşmasını da dev ekrandan izleyebilecek.
MİLLİ HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYALIM
Ay yıldızlı ekibimizin Avusturya maçını da kayıpsız atlatarak çeyrek finale yükselmesi için A Milli Takımımıza başarı dileyen Başkan Özdemir, “Milli heyecanı hep birlikte yaşamak için Ömer Halisdemir Meydanında buluşalım saat 22.00’de başlayacak karşılaşmada ay yıldızlı bayraklarımızla Millilerimizi destekleyelim” çağrısında bulundu.
MAÇ KADROSU
Maçta Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. A Milli Takımımızın muhtemel 11’iMert şu şekilde bekleniyor. Mert, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Salih, Barış, Orkun, Kenan, Arda.
(Salih ALPTEKİN)

 

Editör: Niğde Haber