Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamu Spor Oyunlarında turnuvaların 2 branşta kazananları belli oldu.
Niğde’de Basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarındaki etkinlikler 2. Kamu Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirildi.
BASKETBOLDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU
Kamu Spor Oyunları'nda kamu çalışanlarının birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacı ile gerçekleştirilen müsabakalarda 3X3 basketbol turnuvasında kupanın sahibi Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı oldu. Turnuvanın ikincisi ise Niğde Valiliği takımı olurken, Niğde Belediyesi takımı üçüncü ve Tarım İl Müdürlüğü takımı ise dördüncü oldu.
VOLEYBOLDA FİLENİN SULTANLARI BÜYÜLEDİ
Kamu Spor Oyunları Voleybol Turnuvasında ise kupayı kaldıran şampiyon takım kadınlarda Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, erkeklerde ise Niğde Valiliği takımı oldu.
Kadınlarda turnuva ikincisi Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı, üçüncüsü Niğde Valiliği Kızılay takımı ve üçüncüsü ise Niğde Barosu Takımı oldu.
Kamu Spor Oyunları Voleybol Turnuvasında erkekler takımlarında ise şampiyon Niğde Valiliği takımı oldu. İkinciliği ise Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı alırken, turnuvanın üçüncüsü Çiftlik Kaymakamlığı takımı oldu.  
İZLEYENLER BÜYÜLENDİ
Voleybol müsabakaları en az basketbol turnuvası kadar ilgi görürken, takımların dostluk içerisinde sergiledikleri kıyasıya mücadele görülmeye değerdi.
Şampiyonlara ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilirken, bu organizasyonun sonraki yılda daha da genişlemesi ve katılan daha fazla olması bekleniyor.
(Salih ALPTEKİN)

Bizim çocuklar bu zaferi ülkelerine hediye etti:4-2 Bizim çocuklar bu zaferi ülkelerine hediye etti:4-2

Kamu Spor Oyunları Tamamlandı (4)

Kamu Spor Oyunları Tamamlandı (3)

Kamu Spor Oyunları Tamamlandı (1)

Editör: Niğde Haber