Niğde'de KPSS Önlisans oturumu tamamlandı Niğde'de KPSS Önlisans oturumu tamamlandı

35 yıllık eğitim ve öğretim geçmişi bulunan ve 400’ü aşkın şubesi ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ olan Sınav Eğitim Kurumları, Sınav Kurs Merkezleri ile Türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini taşımaya devam ediyor. Bu misyon doğrultusunda hareket eden Niğde Sınav Kurs Merkezi  faaliyet gösterdiği üç yılda iki Türkiye birincisi çıkartarak kendisine güvenenleri yine yanıltmadı.
2024 Liselere geçiş Sınavında (LGS)  Niğdeli Hamza Kaya Türkiye birincisi ödülünü Ankara’da Sınav Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen görkemli bir törenle aldı .Törende konuşan Hamza Kaya kendisine inanan kendisini destekleyen ilgi ve emeklerini eksik etmeyen Niğde Sınav Kurs Merkezi idareci ve öğretmenlerine ailesine teşekkürlerini iletti.
Ödül törenin katılan Niğde Sınav Kurs Merkezi Müdürü Bekir Özata 35 yılı aşkın eğitim tecrübesi ve 400’ün üzerinde şubesiyle “Sınav” kalitesinden ödün verilmeyen Niğde Sınav Kurs Merkezinde öğrencimiz tarafından alınan birinciliğin hem Niğdelileri hem de kurum idareci ve öğretmenlerini hem de ailesini sevindirdiğini  ve kendilerinin  eğitimde daha fazlasını isteyenler için lise ve üniversite giriş sınavlarında hedefini yüksek tutanların adresi olmaya devam edeceklerini ifade etti . Niğde haber Gazetesi olarak bizler de başta Türkiye birincisi Hamza Kaya olmak üzere Niğde Sınav Kurs İdareci ve Öğretmenlerini tebrik ederiz.
(Salih ALPTEKİN)

Sinav 3

Sinav 2

Editör: Niğde Haber