Niğde İl Genel Meclisi Eylül ayı olağan beşinci ve son birleşimini gerçekleştirerek gündem maddelerini görüştü ve oylama yapıldı.
Niğde İl Özel İdare İl Genel Meclisi Toplantı salonunda Meclis Başkanı Ömer Kılıç’ın izinli olması sebebiyle yerine Meclis 1’inci Başkan Vekili Asım Acar başkanlığında gerçekleştirilen toplantı; 6 Eylül Cuma günü saat 10.30’da, il genel meclisi üyeleri yoklaması yapılarak birleşime açıldı.
 

Niğde’de bir eczane daha açıldı Niğde’de bir eczane daha açıldı

Meclis Eylül Ayının Son Toplantısını Gerçekleştirdi 1

Toplantıda bir önceki birleşime ait tutanak özetinin okunup, oylanmasının ardından; Niğde İl Özel İdaresinin 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Planı.
Niğde’nin Çamardı İlçesi Çukurbağ Köyü 116 ada 12 nolu parselde Turizm Alanı amaçlı yapılan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
Niğde’nin Ulukışla İlçesi Şeyhömerli Köyü 158 ada 29 nolu parselde Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı (KDKÇA) amaçlı yapılan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu konularını içeren maddeler görüşüldü, oylamaya sunularak karara bağlandı. Birleşim, bir sonraki toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ile tamamlandı.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber