Niğde İl Genel Meclisi Ağustos ayı olağan beşinci birleşimini gerçekleştirerek gündem maddelerini görüşerek oylama yapıldı.
Niğde İl Özel İdare İl Genel Meclisi Toplantı salonunda Meclis Başkanı Ömer Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantısı 7 Ağustos tarihinde saat 10.30’da, İl Genel Meclisi Üyeleri yoklaması yapılarak birleşime açıldı.
Toplantıda bir önceki birleşime ait tutanak özetinin okunup, oylanmasının ardından sırasıyla; Niğde Merkez Pınarcık Köyü 209 Ada 7 nolu parselde GES (Güneş Enerji Santrali) amaçlı yapılan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planının onaylanıp onaylanmayacağı konusu ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
Niğde Merkez Kızılören Köyü 133 Ada 27, 349 ve 352 nolu parselde GES (Güneş Enerji Santrali) amaçlı yapılan 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planının onaylanıp onaylanmayacağı konusu ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
Niğde Merkez Kırkpınar Köyü 170 Ada 3 nolu parselde Turizm Amaçlı yapılan (Bungalov) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planının onaylanıp onaylanmayacağı konusu ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu konularını içeren maddeler görüşüldü, oylamaya sunularak karara bağlandı. Ağustos ayının olağan son birleşimi, bir sonraki toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ile tamamlandı.
(Dahi GEDİK)

Meclisin Ağustos Ayı Son Birleşimi Tamamlandı (1)Meclisin Ağustos Ayı Son Birleşimi Tamamlandı (1)

Vali Çelik: Gazilerimiz vatanımızın yüce bir emanetidir Vali Çelik: Gazilerimiz vatanımızın yüce bir emanetidir

Meclisin Ağustos Ayı Son Birleşimi Tamamlandı (1)

Editör: Niğde Haber