CHP Niğde, iktidarın eğitim politikasını eleştirdi CHP Niğde, iktidarın eğitim politikasını eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve bazı çalışmalardan bahsedersen yakın tarihte ve ileriki süreçte çıkacak kitaplarının da haberini verdi.
Milletvekili Gürer ziyaretinde, Niğde Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gülsüm Aytaş ve Yazı İşleri Müdürü Murat Ümranlioğlu ile bir süre görüşerek gazetenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarının yanı sıra Niğde’yi ve bir çok ili ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiğini söyledi.
Niğde sanayicisi, esnaf ve çiftçisi ile sık sık bir araya gelen Gürer kendisine iletilen sorunların çözümünün, liyakatli kadrolarla kolaylıkla çözülebileceğinin altını çizdi.
Gürer sadece Niğde’nin değil tüm Türkiye’de vatandaşların karşılaştıkları toplumsal sorunlarla ilgilendiğini belirtti. Sorunlarla ilgili sık sık TBMM’de Bakanlara soru önergelerinin yanı sıra, çözümlere yönelik yasa öneri çalışmalarında da yer aldığını belirtti.
Gürer açıklamalarında; “Niğde’nin olduğu gibi Türkiye’nin milletvekiliyiz. Nerede kimin ne ye ihtiyacı varsa orada olmaya sıkıntı ve taleplerini gündeme getirip çözüm üretmek adına vatandaşlarımızın yanındayız. Niğde için oldu kadar ülkemiz adına da önemli işler yaptığımıza inanıyoruz. Yüzlerce öneri, binlerce önergemiz var. Bunların içinde cevaplanan da var cevap bekleyende. Hepsinin takipçisiyiz” dedi.
GÜRER’DEN YENİ KİTAPLAR
Milletvekilliği öncesi uzun yıllar Basın sektöründe Gazeteci olarak görev yapan ve çıkarttığı kitaplarla da yazar kimliği de bulunan Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyaretinde yeni kitap çalışması hakkında da bilgi vererek birinin baskıya hazırlandığını diğerinin ise ileri bir tarihte okuyucularıyla buluşacağını söyledi. Vekil Gürer yayınlarımızı dikkatle takip ettiğini ifade ettiğini basın camiasının sıkıntılarını yakinen bildiğini, üzerine düşen ne var ise yapacağını ifade etti.
(Dahi GEDİK)
 

Editör: Niğde Haber