Milletvekili Gürer: Tüm konuların takipçisiyim Milletvekili Gürer: Tüm konuların takipçisiyim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
“BUNDAN ÇIKARMAMIZ GEREKEN DERSLER VARDIR”
MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce mesajında, birlik beraberlik duygusuna değinirken “15 Temmuz’da Millet kendi eliyle yine kendi iradesi olan demokrasisine ve Atatürk'ün emaneti Cumhuriyeti'ne sahip çıkmıştır. Kırk yılı aşkın süredir sinsice içimize sızan bu hainlerle mücadelede asla gevşeklik gösterilmemelidir” dedi.
Milletvekili İnce mesajının devamında ise; “Değerli Niğdeli hemşerilerim, ne demişti cennet mekan Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy? "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." Her duyduğumuzda hep canı gönülden amin diyerek mukabele ederiz bu duaya.
Bundan 8 yıl önce mübarek bir cuma gününün akşamında yıllar içerisinde içimize yerleşmiş sinsi ve alçak Fetullahçı terör örgütü mensuplarının bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırma hayalleri, bu milletin istikbaline ve istiklaline şerh düşme hevesleri velhasıl en basit ifadesi ile hainliklerinin gün yüzüne çıktığına hep beraber şahit olduk. Sümüklü bir hoca bozuntusu örgüt başı iki yüzlü riyakarın telkinleri, kucağında oturduğu Türk düşmanı şer odaklarının istekleri doğrultusunda yaptıkları ihanet kalkışmasının millet eliyle başlarına geçirildiği gündür 15 Temmuz. Bugün bundan çıkarmamız gereken dersler vardır. Bunların en önemlisi zahiren bize benzeyen bizden görünen herkes bizden değildir ve bu asla unutulmamalıdır. Kırk yılı aşkın süredir sinsice içimize sızan bu hainlerle mücadelede asla gevşeklik gösterilmemelidir. Tasması okyanusun ötesinden tutulanlar Anadolu’nun tunç yürekli bozkurtlarına tuzak kuramazlar.
“ÖLENE KADAR MİNNETTARIZ”
Âdeta iblisin örgütlü hali olan bu alçak yapının ihaneti ile kararan o gece, milletimizin ve özellikle kritik müdahaleleri ile vatana göğsünü siper eden hemşerilerimizin fedakarlıkları ile aydınlığa kavuşmuştur. Millet kendi eliyle yine kendi iradesi olan demokrasisine ve Atatürk'ün emaneti Cumhuriyeti'ne sahip çıkmıştır. Bu vesile ile başta kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir olmak üzere asker, polis, sivil tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yaşadığımız yer cennet olsun diye canlarını verip kara toprağa düşen bu aziz şehitlerimizin hepsinin yattıkları yer nur olsun. Ölene kadar minnettarız. Ben de sözlerimi yine Merhum Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un sözleri ile bitirirken "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." diyor ve ekliyorum, Allah bu hainlere bir daha fırsat da vermesin. Bu demokrasi zaferinde emeği olan her bir vatandaşımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum” sözlerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber