AK Parti Niğde Milletvekili Sanayi, Ticaret, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon Üyesi Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, “Asfaltsız köy yolu kalmayacak” sözü ile devam ettiği çalışmalara yenilerini eklemeye devam ediyor.
Daha öncede birçok köy kasaba ulaşım yollarında asfaltlama çalışmaları hakkında bilgiler veren Niğde Milletvekili Uzkurt, bu tür çalışmaların devam ettiğini yine kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
Son olarak Niğde merkez Koyunlu Köyü, Bor’un Kavuklu Köyü, Karanlıkdere köyü ve Obruk Köylerinde asfaltlama çalışmalarına devem edildiğine değinen Uzkurt; “Obruk köyümüzde 3 bin 700 metrelik sathi asfalt çalışması başladı. Sathi asfalt çalışmamız değerli köyümüzün sakinlerine hayırlı uğurlu olsun. Karanlıkdere köyümüzde sathi asfalt çalışmamız devam ediyor. Koyunlu Köyünde çalışmalar devam ederken, 4,2 kilometrelik sıcak asfalt dökümünün yapıldı. Kavuklu köyümüzde 2.2 kilometrelik sathi asfalt çalışmalarımız başladı. Niğde’mizin her noktasına hizmet götürebilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yol medeniyettir demiştik; Asfaltsız köy ve kasabamız kalmayacak. Çamardı’dan Altunhisar’a, Çiftlik’ten Ulukışla’ya, Bor’dan Niğde merkeze bağlı tüm kasaba ve köylerimizde asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşerilerimize hayırlı olsun.
(Haber Merkezi)

Gürer: İcra Dairelerine her hafta yeni dosyalar geliyor Gürer: İcra Dairelerine her hafta yeni dosyalar geliyor

Milletvekili Uzkurt Yol Medeniyettir (4)

Milletvekili Uzkurt Yol Medeniyettir (2)

Editör: Niğde Haber