Gürer: Farklı görüşte sendikalar bile kabul etmedi! Gürer: Farklı görüşte sendikalar bile kabul etmedi!

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ardından da Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti.
Bakan Yumaklı ile yaptığı görüşmede, çiftçilerin sorunlarını ele alarak projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Uzkurt, DSİ Genel Müdürü ziyaretinde de bitmek üzere olan gölet, baraj ve taşkın koruma projelerinin bir an önce bitirilmesi ve yeni ödenek konularının ele alındığını söyledi.
“İLİMİZDE YÜRÜTÜLEN PROJELERLE İLGİLİ DE DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK”
Niğde Milletvekili Uzkurt ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden, "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ile birlikte; çiftçilerimizin sorunlarını ele alarak ilimizde yürütülen projelerle ilgili de değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı'ya Niğde'mizle ilgili görüşme talebimize yönelik bizlere zaman ayırdığı için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.
DSİ GENEL MÜDÜRÜ ZİYARETİ
Milletvekili Uzkurt açıklamasının devamında, “İlimizde bitmek üzere olan gölet, baraj ve taşkın koruma projelerini görüştük devam eden projelerin bir an evvel bitirilmesi için gerekli ödeneklerin tahsis edilmesi sözünü aldık. Planlamış olduğumuz taşkın koruma projelerinin gelecek yıl ki yatırım programına alınması için gerekli çalışmaları başlattık. Genel Müdürümüz Sayın Balta'ya ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.
(Haber Merkezi)
Milletvekili Uzkurt Niğde Ile Ilgili Temaslarını Sürdürüyor 2

Editör: Niğde Haber