GÜNCEL

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu’ndan Niğde ziyareti

Abone Ol

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, memleketi Niğde’ye gelerek protokol üyelerini ziyaret etti.
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu. Niğde Valisi Cahit Çelik’i, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ve Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ufuk Mustafa Süren'i makamlarında ziyaret etti.
İLK ZİYARET NİĞDE VALİLİĞİ’NE
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, bir dizi resmi görüşmelerde bulunmak üzere Niğde’ye geldi. Kavaklıoğlu, ziyaretlerin ilkini Niğde Valisi Sayın Cahit Çelik’e makamında gerçekleştirdi.
 Vali Çelik, Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Niğde’nin savunma projelerinde üzerine düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğini söyledi. Ayrıca ziyarette, Niğde’nin stratejik önemi ve savunma projelerindeki yerinin masaya yatırıldığı ve bazı projelerin üzerine konuşulduğu ifade edildi.
BAŞKAN ÖZDEMİR’E ZİYARET
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu, daha sonra Niğde Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamında ziyaret etti. Bu ziyarette de Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu başkan Özdemir’e çalışmalarından dolayı başarılar diledi ve tebriklerini iletti.
Niğde Belediye Başkanı Özdemir ise ziyaretin ardından, “Önceki dönem Milletvekilimiz, hemşehrimiz Alpaslan Kavaklıoğlu’nu Belediyemizde ağırladık. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Heyet daha sonra Bedesten Kent Müzesi’ni, ⁠100. Yıl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.
BAŞSAVCI SÜREN’E ZİYARET
Kavaklıoğlu daha sonra Niğde Valisi Cahit Çelik ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile birlikte Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ufuk Mustafa Süren'i makamında ziyaret ettiler.
(Haber Merkezi)





{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }