ASAYİŞ

Nevşehirli Uzman Çavuş motor kazasında hayatını kaybetti

Abone Ol

Sinop'un Durağan ilçesinde Uzman Çavuş olarak görev yapan Nevşehirli Hasan Berkay Eyvaz Samsun Sinop karayolunda motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
MOTOSİKLETLE BARİYERLERE ÇARPTI
Samsun Sinop karayolu Etyemez mevkiinde meydana gelen kazada Samsun istikametine seyir halinde olan 23 yaşındaki Uzman Çavuş Hasan Berkay Eyvaz idaresindeki 57 AAC 849 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerlere çarptı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Alaçam Devlet Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsü doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.  Hasan Berkay Eyvaz'ın acı haberi Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Çalış kasabasındaki ailesine Jandarma personelleri tarafından verildi. 
Kazada hayatını kaybeden Eyvaz'ın Sinop'un Durağan ilçesinde uzman çavuş olarak görev yaptığı ve Nevşehir'in Avanos ilçesi Çalış kasabası nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Merhum Uzman Çavuş Eyvaz'în Avanos'un Çalış beldesinde bugün kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. Niğde Haber Gazetesi olarak merhum Hasan Berkay Eyvaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır dileriz.
(İHA)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }