Niğde Valiliği’nde Niğde 4. Gastronomi Festivali hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıyla ilgili Niğde Valiliği tarafından; “Valimiz Sayın Cahit Çelik'in başkanlığında, Niğde Belediye Başkanı Sayın Emrah Özdemir ve gastronomi alanında uzman paydaşların katılımıyla Niğde 4. Gastronomi Festivali hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.” bilgilendirmesi yapıldı.
FESTİVAL İLE ÖNEMLİ BİR TANITIM
Geçtiğimiz yıl kentin yeme - içme kültürünü Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen Gastronomi Festivali bu yılda dolu dolu geçmesi planlanıyor.
ÜNLÜ ŞEFLER VE TATLAR
Dünyaca ünlü şeflerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan festivalde kurulacak olan yemek atölyelerinde tadım etkinlikleri yapılarak, daha önceki yıllarda da olduğu gibi ünlü şeflerle gerçekleştirilecek söyleşilerde Niğde’nin gastronomi unsurları yeniden anlatılacak. 
SAHNELER KURULMASI BEKLENİYOR
Gastronomi Festivali’nde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yemeklerin yanı sıra müzik ziyafeti verilmesi planlanıyor.  Kentin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yeme içme kültürünü de tanıtmak amacıyla Niğde kent merkezinde gerçekleştirilecek olan Gastronomi Festivaline, ülkemizde ve dünyada ün yapmış yemek şeflerinin de katılması bekleniyor.
(Haber Merkezi)

Yeni destek modeline uyan çiftçiler daha fazla destek alacak Yeni destek modeline uyan çiftçiler daha fazla destek alacak

Niğde 4’Üncü Gastronomi Festivaline Hazırlanıyor

Editör: Niğde Haber