Anadolu Eğitim Sendikası Niğde İl Temsilcisi, Sendika Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Hüseyin Akgümüş görevlendirildi.
Mevcut İl Temsilcisi Serdar Başbuğ'un Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu Niğde İl Temsilcisi olarak görevlendirilmesinin ardından Anadolu Eğitim Sendikası Niğde İl Temsilciliği'ne de Anadolu Eğitim Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Hüseyin Akgümüş görevlendirildi.
EĞİTİM EMEKÇİLERİNİN İLİMİZDE SESİ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Görev değişimi ile ilgili açıklama yapan İl Temsilcisi Hüseyin Akgümüş; ‘’Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir.' sözünden hareketle bağımsız sendikacılık anlayışının yegane temsilcisi olan Anadolu Eğitim Sendikası’nın ilimizde üye sayısını artırarak eğitim emekçilerinin ilimizde sesi olmaya çalışacağız. Siyaseten hür ve müstakil bir sendikanın üyesi olmanın getirdiği rahatlıkla eğitim camiasının özlük hakları, sosyal ve ekonomik sorunları konularında başta üyelerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarının sesi olmaya çalışacağız. Bu vesileyle il yönetim kurulumuzun eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor; eğitim emekçisi arkadaşlarımızın bizlere üye olarak destek vermelerini istiyoruz. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.” Dedi.
YENİ GÖREV DAĞILIMI
Anadolu Eğitim Sendikası Niğde İl Temsilciliği'nde yapılan değişiklik sonrası görev dağılımı şu şekilde belirlendi:
Hüseyin Akgümüş - İl Temsilcisi
Pelin Akgül - İl Sekreteri
İdris Demirtaş - İl Hukuk Sekreteri
Hacer Alkaya Akgümüş - İl Teşkilatlandırma Sekreteri
Gülcan Öztürk - İl Basın Yayın Sekreteri
Tarık Buhur - İl Mali Sekreteri
Necmettin Kocaoğlu - İl Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri
(Dahi GEDİK)

Sınav çıkışında trafik neredeyse kilitlendi! Sınav çıkışında trafik neredeyse kilitlendi!

Editör: Niğde Haber