Son 4 maçında da istediği performansı yakalayamaman Niğde Belediyesi Spor bu kez de deplasmandan 1 puanla döndü.
TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Niğde Belediyesi Spor, İzmir Çoruhlu Futbol Kulübü karşısında misafir olduğu sahadan 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Son 4 haftada 4 maçta 2 yenilgisi ve 2 beraberliği olan Niğde Belediyesi Spor henüz 3 puanı hanesine yazdıramadı.
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynanan karşılaşma ev sahibi takım ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
35. dakikada ev sahibi takımın oyuncusu Anıl'ın golüyle 1-0 öne geçen Bornova ekibi, soyunma odasına da bu sayede üstün girdi. 54. dakikada takımın bir başka oyuncusu Erhan, farkı ikiye çıkardı ve takımını 2-0 öne geçirdi.
Niğde Belediyesi Spor ise 64. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Berkay, fileleri havalandırarak farkı bire indirdi. 68. dakikada ise bu kez Ömer Faruk sahneye çıktı ve maçın son golünü kaydetti. Bu skor ile Niğde temsilcisi sahadan 1 puan ile ayrıldı.
Böylece, sezonun ilk puanını elde eden İzmir Çoruhlu FK, bu sayede son sıradan kurtulup 14. sıraya yükselirken, galibiyeti bir türlü bulunmayan geçtiğimiz yılın şampiyonu Niğde Belediyesi Spor ise puanını 4’ncü haftanın sonunda 2 yaptı ve gurubunda 12’nci sırada yer aldı. Temsilcimiz haftaya evinde 4 haftada 4 maçta 1 galibiyeti ve 3 beraberliği olan tablosuna da 6 puan yazdıran Bursa Nilüfer FK'yı ağırlayacak.
İLK 4 TAKIMDA DURUMLAR NEREDEYSE EŞİT
Gurubun ilk 4 sırasında bulunan Orduspor 1967, Sebat Gençlikspor, Zonguldak Fk ve Kahramanmaraş İstiklal FK, 4 maçlarında 3’er galibiyet, 1’er beraberlik ve 10’ar puan ile zirvede yerlerini korumaya devam ediyorlar.
(Salih ALPTEKİN)

Başkan İpek’ten Başhekim Doğan’a ziyaret Başkan İpek’ten Başhekim Doğan’a ziyaret

Niğde Belediyesi Spor 1 Puan Ile Yetindi (4)

Niğde Belediyesi Spor 1 Puan Ile Yetindi (2)

Niğde Belediyesi Spor 1 Puan Ile Yetindi (1)

Editör: Niğde Haber