SPOR

Niğde Belediyesİ Spor yine kaybetti: 6-0

Abone Ol

Niğde Belediyesi Spor kendi evinde Bursa Nilüfer FK karşısında 6-0’lık bir skor ile yenilgiye uğradı.TFF 3. Lig takımları kıyasıya maçları devam ederken, Niğde Belediye Spor Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi stadında bu kez farklı bir yenilgiye imza attı.Niğde temsilcisi Kırmızı-lacivertli ekip, maç boyunca neredeyse saha da yok gibi bir performans sergilerken, rakip takım misafir sahada kendi evindeki kadar rahat bir oyun çıkarttı ve bunu da sonuca yansıttı.
Maça etkili başlayan Bursa ekibi 15. dakikada Serhan Üresin’in golü ile 1-0 öne geçerken, 29. dakikada Cüneyt Balçık, skoru 2-0 yaptı. 40. dakikada takım kaptanı Aykut Çift, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla durumu 3-0’a getirdi. Bu gölden 3 dakika sonra ise 43. dakikada Çağrı Yağız Yasak, topu kalecinin üzerinden aşırttı ve topu ağlarla buluştururken skoru ilk yarıda 4-0’a ulaştırdı.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Bursa Nilüfer Futbol Kulübü, 59. dakikada Ali Say topu ağlarla buluşturdu ve fark bu kez 5’e çıktı. Niğde Belediyesi Spor’un varlık dahi gösteremediği karşılamada son sözü yine misafir takım söyledi. Maçın 82. dakikasında ise Bursa kaptanı Aykut Çift topu ağlarla buluşturdu. ;
Bu gölle birlikte Niğde Belediyesi Spor kendi evinde bu sezon, Orduspor 1967’den yediği 5 gollü maçın ardından en farklı yenilgisini Bursa Nilüfer Fk’dan yediği 6-0’lık maç ile aldı.
Sporseverler bir türlü galibiyet bulamayan Niğde Belediyesi Spor’un teknik kadrosuna ve yöneticilerine ise tepki göstermeye başladı.
Niğde temsilcisinin bir sonraki maçında Polatlı 1926 ile karşılaşacağı maçta sonucun ne olacağı ise merak konusu oldu.
(Salih ALPTEKİN)

{ "vars" : { "gtag_id": "G-815M9GDBNG", "config" : { "G-815M9GDBNG": { "groups": "default" } } } }