Yeni müfredata uygun örnek ölçme araçları yayımlandı Yeni müfredata uygun örnek ölçme araçları yayımlandı

Niğde’nin saygın, köklü ve başarılı eğitim kurumlarından birisi olan Niğde Fen Lisesi öğrencileri Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) büyük başarı elde etti.
Niğde Fen Lisesi, İlk binde 12 derece, ilk 5 binde 40 derece, 5 bin- 10 bin arasında 22 derece. 10 bin- 20 bin arasında 28 derece, 20 bin-30 bin arası 16 derece, 30 bin-40 bin arası 10 derece elde ederek şehrimizi en güzel şekilde temsil ederek Niğde'nin gurunu oldu.
Edinilen bilgilere göre, TYT il 1'incisi Türkiye 7'incisi, AYT Dil Niğde il 1'incisi, Türkiye 89'unsucu, Eşit Ağırlık Niğde il 1'incisi, Türkiye 187'incisi, Sayısal Niğde il 1'incısı Türkiye 439'unculığu derecelerini elde eden okul grafiğini her geçen yıl bir üst noktaya taşımış oldu.
Niğde Fen Lisesi Okul Müdürü Abdurrahman Vural konuyla ilgili açıklamasında: " Okulumuza desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar ve ekibine teşekkür ederim. Bu başarının ortaya çıkmasını sağlayan ve okulumuzda görev yapıp ayrılan ve görevde olan idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Okul idaresi olarak öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle dayanışma, iş birliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır." dedi.
(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber