Niğde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Niğde yatırımları ve projeler de ele alınırken, Niğde protokol üyeleri Bakan Ersoy’a teşekkürlerini ilettiler.
VALİ ÇELİK: TURİZM NOKTASINDA NİĞDE’MİZİ KONUŞTUK
Vali Çelik ziyaretle ilgili değerlendirmesinde, “Görüşmemizde; İlimize kazandırılacak arkeoloji müzesi yapımını, devam eden ve yapılacak olan kütüphanelerimizi ve⁠ turizm noktasında Niğde’mizi konuştuk. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri, İlimize gösterdiği ilgi ve alakaları için şükranlarımı arz ediyorum” İfadelerine yer verdi.
UZKURT: NİĞDE’YE VERİLEN DESTEK İÇİN ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ
AK Parti Niğde Milletvekili Uzkurt ziyaret sonrası açıklamasında, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Bey’i Niğde Valimiz Sayın Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir ve AK Parti Niğde İl Başkanımız Sayın Mustafa Özdemir ile birlikte makamında ziyaret ettik.
Bolkar Dağları Maden Yaylası’nın Turizm Merkezi ilan edilmesi ve Niğde’mizde yeni açılacak müzelerimiz için vermiş olduğu destek ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. İlimizin Sanayi, Tarım, Gençlik ve Spor projelerinin yanında turizmin gelişmesi içinde bugün bir girişimde bulunduk” dedi.
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise ziyarete ilişkin, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un misafiriydik, Değerli Bakanımıza nazik kabulleri, Niğde’mize olan ilgi, alaka ve destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
(Dahi GEDİK)

Dağ Mihmandarlığı Eğitimi tamamlandı Dağ Mihmandarlığı Eğitimi tamamlandı

Niğde Heyeti Bakan Ersoy’u Ziyaret Etti 1

Niğde Heyeti Bakan Ersoy’u Ziyaret Etti 2

Editör: Niğde Haber