Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Niğde, Kırşehir ve Nevşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği temsilcileri Kayseri’de bir araya geldi.

Niğde Heyeti Vakıf Eğitim Programı’na Katıldı (1)
Kayseri önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ‘Vakıf Eğitim Programı’ düzenlendi.
Melikgazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen eğitim programına Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde’deki temsilciler bir araya geldi.
Genel Müdürlüğün uhdesinde düzenlenen Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde’de faaliyet gösteren 145 vakfın temsilcilerine ve aynı anda SYDV’lere dezoom üzerinden Vakıf kavramı, vakfın kuruluşundan sonra yapılacak iş ve işlemler, vakfın denetiminde karşılaşılan sorunlar, vakıflar vergi muafiyeti ve vakıflarda yardım toplama konuları hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla eğitim programı gerçekleşirken, programda karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuldu.
(Vakıflar Bölge Müdürlüğü)

Kaya: Deri ile ilgili el sanatlarında Niğde’de ilk ve tekiz (ÖZEL HABER) Kaya: Deri ile ilgili el sanatlarında Niğde’de ilk ve tekiz (ÖZEL HABER)

Editör: Niğde Haber