Pazar günü Niğde’de futbol heyecanı yaşanacak Pazar günü Niğde’de futbol heyecanı yaşanacak

Yamaç paraşütü tutkunları, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde ova manzarasında farklı bir uçuş deneyimi yaşarken Niğde’den festivale katılan Niğdeli paraşütçü Güldener Albayrak, “Buna katkı sağladığım için çok memnunum. Herkesi gökyüzüne bekleriz” dedi.
Gaziantep'te ilk defa düzenlenen ve bir ilk olan Yamaç Paraşütü Festivali kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen 30 kulüpten toplam 110 yamaç paraşütü sporcusu, yaptıkları uçuşla metrelerce yükseklikten Nurdağı Ovasının yeşilin güzellikleriyle bütünleşen manzarasını görme fırsatı buldu.
Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türk Hava Kurumu (THK), Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Gaziantep Sportif Havacılık Kulübü'nün (GASHAK) iş birliğinde düzenlenen ve 3 gün süren festivalde, adrenalin dolu anlar yaşandı.

Niğdeli Yamaç Paraşütçüsü, “Herkesi Gökyüzüne Bekleriz” (1)
“HERKESİ GÖKYÜZÜNE BEKLERİZ”
Festivale Niğde'den katıldığını ve kırsal Sakçagözü Mahallesi'ndeki tepeden yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirdiklerini söyleyen Güldener Albayrak, “Bugün burada bulunmak çok mutluluk verici. Çünkü Gaziantep çok güzel bir tek off kazanmış ve biz buna 'kalkış alanı' diyoruz. Kalkış alanı çok muhteşem bir ovaya bakıyor. Bu yüzden destekleri için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ve ilgili bütün kurumlara teşekkür ederiz. Gökyüzü rengarenk, uçuşlar çok keyifli geçiyor ve herkesi bu spora davet ediyorum. Aynı zamanda afet sonrası rehabilitasyon anlamında çocuklara destek olmak adına da çocukların bu tür etkinliklerin içinde olmaları, hayata umutla bakmaları ve sporla moral bulmaları çok mutluluk vericiydi. Buna katkı sağladığım için çok memnunum. Herkesi gökyüzüne bekleriz”
(İHA)

Editör: Niğde Haber