Niğde'nin jeotermal potansiyeliyle tarımsal hamle Niğde'nin jeotermal potansiyeliyle tarımsal hamle

31 Mart 2024’te tamamlanan Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Belediye Başkan Adayı da olan Avukat Hulus Özen’a ait Özen Hukuk Bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Barosu Başkanı Emin Alper Öztürk, CHP Tarım ve Ormancılık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Niğdeli siyasetçi Erhan Adem, Avukatlar, bir çok Belde Belediye Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

D S C 0704

ÖZEN: EMEĞİ GEÇEN TÜM DOSTLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Kurdele kesimi öncesi konuşma yapan Özen Hukuk bürosu sahibi Avukat Hulus Özen “Tam bundan yirmi yıl önce avukat katibi olarak başlamış olduğum mesleğe bugün avukat olarak devam etmekten dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Bu gururu bana yaşatan sevgili eşim başta olmak üzere emeği geçen tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sayın Valim açmış olduğumuz hukuk bürosunda hak, hukuk, adalet arayışı içerisinde olan Niğde halkımıza her zaman hizmet edeceğimi burada ifade etmek istiyorum. Katılım sağlayan tüm dostlarıma, başta sayın valimiz olmak üzere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. 

D S C 0706

BARO BAŞKANI ÖZTÜRK: BAŞARILAR DİLİYORUM
Açılışta konuşma yapan Niğde Barosu Başkanı Avukat Emin Alper Öztürk, “Bugün meslektaşım, avukat Hulus Özen’in bürosunun açılışı için bir aradayız. Tabii avukat Hulus Özen benim aynı zamanda çocukluk ve mahalle arkadaşım. 4-5 yaşından beri birlikteyiz. Bu büronun açılışını yapmaktan duyduğum kıvancı özellikle belirtmek istiyorum. Bu büronun meslektaşıma ve ailesine sonrasında yargı camiamıza, tüm milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

D S C 0709-1

ÖZDEMİR: NİĞDE SİYASETİNE BÜYÜK BİR KİBARLIK KAZANDIRDI, GÜLER YÜZ KAZANDIRDI
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir konuşmasında; “Böyle güzel bir vesileyle bir açılışla sizlerle beraberiz. Tabii konuşmanın açılışı olması da ayrı bir güzellik. Ben kendisine hayırlı olsun diyorum. Benim kayınpederim rahmetli avukattı. Onunla daha uzun süredir O da çok iyi bahsederdi kendisinden. Biz de seçim döneminde tanışma fırsatı bulduk. İyi ki de tanışmışız. Gerçekten güzel bir süreç atlattık. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Niğde siyasetine büyük bir kibarlık kazandırdı, güler yüz kazandırdı. O yüzden kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hayatımda da başarılar diliyorum. Açılan yerde her açılış bizim için önemli Tabii ki özellikle böyle güzel insanların yaptığı açılışlarda fazlasıyla önemli” dedi.

D S C 0714

ADEM: ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ KENDİSİNE
CHP Tarım ve Ormancılık Politikalarından Sorumlu Gene Başkan Yardımcısı Niğdeli siyasetçi Erhan Adem, “Ben Hulus ile çok eskiden evet dostluğumuz oldu. Gençlik Kolları Başkanlığımızı yaptı. O dönemden tanıştığımız bir arkadaştır. Siyaseten beraber yol yürüdüğüm ve beraber de yol yürüyeceğim arkadaşımdır. Burada bir hukuk bürosu açılışını yapacağız. Kendisinin çok adaletli, vicdan sahibi, bir arkadaş olduğunu biliyorum. Biz elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz kendisine. Ben teşekkür ediyorum. Hayırlı işler diliyorum” dedi.

Valimiz 2

VALİ ÇELİK: ADALETİN BİR NEFERİ OLACAK, HUKUKUN BİR NEFERİ OLACAK
“Hulusi Bey'in hayatı da birçok kişiye örnek olabilecek bir hayat” şeklinde konuşmasına başlayan Niğde Valisi Cahit Çelik devamında ise şu sözlere yer verdi: “O anlamda da kendisini tebrik ediyorum. Hayatın her basamağını böyle adımlayarak yürümüş bir insan. Adalet Meslek Yüksekokulu daha sonra hukuk okuyor. Türkiye Barolar Birliği'nde çalışmış. Bugün ise Hukuk bürosunun açılışına bizler de iştirak ettik. Tabii avukatlarımız da bizim hakim savcılarımız gibi aynı şekilde hakkın, hukukun, adaletin tecelli etmesi anlamında çalışan arkadaşlarımız aslında baktığımız zaman ilimizde de 399 arkadaşımız oldu. 400’e yaklaştık. Burada da memleketimizde, hakkını, hukukunu tecelli etmesi anlamında tabii ki onlar da büyük çaba, gayret gösteriyor. Hulus Bey ile  geçtiğimiz siyaset döneminde biz de kendisi de tanıştık. Hulus Bey gerçekten çok nezaketli az önce belediye başkanımız da ifade etti. Gerçekten adaletin bir neferi olacak, hukukun bir neferi olacak. Bu anlamda memleketimize, ilimize hizmet edecek. Ben büronun öncelikle kendisine, ailesine, memleketimize, Niğde'mize hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum.”

D S C 0734
Özen Hukuk Bürosu konuşmaların sonrası kurdele kesimi yapılarak hizmete açıldı.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber