Afet Farkındalık Eğitimi ve Destek programı düzenlendi Afet Farkındalık Eğitimi ve Destek programı düzenlendi

Adana’nın Pozantı ilçesinde görev süresi dolan ve dil eğitimi için önce Ankara’da daha sonra yurtdışına gidecek olan Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut için veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğine Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Hakim ve Savcılar, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, muhtarlar, görev yapan personelleri, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşların katıldı. Pozantı ilçesinde görev süresi boyunca ilçe halkı ile içi içe olan, vatandaşlara devletin sıcak yüzünü her zaman hissettiren Kaymakam Fatih Karamahmutoğlu kendisine her zaman destek veren ilçe halkına teşekkür etti. Vatandaşların mutluluklarına da üzüntülerine de ortak olan ilçede pek çok alanda değer üretmeye çalışan, ilçeyi bir adım ileriye götürmek için mücadele eden Kaymakam Karamahmutoğlu’na tüm Pozantı halkı yeni grevinde başarılar diledi.
KAYMAKAM KARAMAHMUT HELALLİK İSTEDİ
Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde Kaymakam Fatih Karamahmut, verdiği emeklerden dolayı beraber çalıştığı tüm daire amirlerine ve farklı kademelerdeki mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, değerli arkadaşlar hepinizden helallik istiyorum, tüm haklarınızı bana helal edin. Benim de sizde bir hakkım varsa helal olsun dedi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
(Samet ÇINAR)

Whatsapp Image 2024 05 05 At 09.59.46

Whatsapp Image 2024 05 05 At 09.59.46 (3)

Whatsapp Image 2024 05 05 At 09.59.46 (4)

Whatsapp Image 2024 05 05 At 09.59.46 (1)