Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu sınav maratonu sonrası aday öğrencileri NÖHÜ’ye davet etti.
Rektör Uslu görüntülü davet mesajında, “Sevgili aday öğrencilerimiz, müstakbel üniversiteliler,2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavının sonuçları açıklandı. Öncelikle azminiz ve başarınız için sizleri yürekten tebrik ediyorum. Zorlu sürecin ardından yeni bir başlangıçla hayallerinize bir adım daha yaklaştınız. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak kariyer serüveninize başlayacağınız bu yeni süreçte sizlere rehber olmak ve alacağınız eğitimde size en iyisini sunmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizleri sürekli büyüyen ve gelişen Anadolu'nun Yükseköğretimde ve Bilimde Parlayan Yıldızı Üniversitemiz ailesinin bir ferdi olmaya davet ediyor, tercih sürecinizin dilediğiniz gibi sonuçlanmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)

Karaca: Okul fobisi konusunda anne babaların da benzer kaygıları var Karaca: Okul fobisi konusunda anne babaların da benzer kaygıları var

Editör: Niğde Haber