Niğde Kale Bölgesi Yenileme ve Koruma Projesi bölgesinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, alına tedbirler ve uyarıl yazılarına rağmen vatandaşlar proje inşaat alanı içerisinde resmen hayatlarını ve mallarını tehlikeye atmaya devam diyorlar.
Proje kapsamında başlanılan projenin etrafında bulunan bi çok yapımında kamulaştırılması ile yıkım çalışmaları devam ederken, vatandaşlar yıkımı devam eden binaların içlerinde sezonu olduğundan dolayı salça kaynatıp araçlarını garaja park eder gibi etmeye devam ediyorlar. 

Resmen Hayatlarını Hiçe Sayıyorlar! (1)
Bazı vatandaşlar gece bina içlerinde bazı şahısların dolandığını gürültüler duyulduğunu söyledi. Denetimlerin ve kontrollerin artırtılmasını talep eden çevre sakinleri olası asayiş olaylarının da yaşanmasından korkuyorlar. Oldukça tehlikeli bir duruma da davetiye çıkaran bu görüntüler, kimi vatandaş tarafından tepkiye de yol açarken, birçok vatandaşın uyarıldığını fakat uyarıları dahi dikkate almadıkları öğrenildi.
Kimisi aracını yıkımı devam eden binaların giriş katlarına park etmeye devam ederken kimisi, gündüz içerisinde oturup sohbet ediyor, kimisi ise salçasını kaynatıp, çöplerini dahi döküyorlar. 
Çevrede İnşaat alanları veya çalışma alanlarına girilmesinin tehlikeli ve yasak olması gibi ikazların söküldüğü de görülüyor. Çevrede yaşayan bazı vatandaşlar bu konuda yetkilerin daha ciddi önlemler almasını talep ediyorlar.
(Dahi GEDİK)

Dağ Mihmandarlığı Eğitimi tamamlandı Dağ Mihmandarlığı Eğitimi tamamlandı

Editör: Niğde Haber