Niğde’de çiftçiler tarafından seralarda yetiştirilen domates, biber ve patlıcan gibi ürünlerin sitil, fide ve çeşitli ağaç fidanları bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte tezgahlarda yerini almaya başladı.
Niğde merkez, ilçe ve beldelerde satışı yapılan sitil, fide ve fidanların ilk kez Ata Sanayide satışına başlandı.
Beşer Sazlıca Tanzim AVM iş yeri sahibi Mustafa Can Beşer, ikinci şube olarak açtıkları yeni yerlerinde sanayi esnafı ve vatandaşlara  yönelik hizmet verdiklerini belirtti. İşletmeci Beşer yaptığı açıklamada; “Babadan oğula pazarcılıktan başladığımız bu işte Allah bize ikinci şubemizi açmayı nasip etti. Ürünlerimiz arasında, meyveler, sebzeler, temel gıdalar, kuru baklagiller, et ve et ürünleri, yüzde yüz fidan ve sitil çeşitlerimizi satışa sunmaktayız. Ayrıca her Cumartesi gününü esnaf  arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız indirim günü yaptık. Tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza yüzde Cumartesi günleri yüzde 20 indirim uygulamaktayız” dedi.
SİTİL FİYATLARI
Beşer Sazlıca Tanzim AVM firma işletmecisi Mustafa Can Beşer güncel sitil fiyatlarını aktararak; “iş yerimizde görmüş olduğunu sitillerimiz kendi tohumlarımız olup Sazlıca’nın, doğal ve yerli ortamında yetiştirdiğimiz kendi fidan ve sitillerimizdir. Sitillerimiz 48’li paketler şeklinde olup fiyatımız 150 liradır” diye konuştu.
(Dahi GEDİK)

Başkan Özdemir’den 19 Mayıs mesajı Başkan Özdemir’den 19 Mayıs mesajı

D S C 0390

D S C 0385

D S C 0370

D S C 0368