Niğde 4’üncü Gastronomi Festivali kapsamında ünlü şefler, NOHÜ Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü akademisyenleri ve öğrenciler ’Tabal Gastronomi Evi’’nde düzenlenen gala yemeğinde bir araya geldi.
Niğde Belediyesi Tabal Gastronomi Evi’nde düzenlenen gala yemeğine  NOHÜ Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü  Öğretim Görevlileri Mevlüt Ölmez, Doç. Dr. Ebru Kemer, İsa Serhan Cihangir, Şinasi Özmen, Betül Çetin,  TUADER Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna,  TAFED Başkanı Zeki Açıkgöz, TAFED Uluslararası  İlişkiler Kurulu Başkanı Vedat Gökçen, TAFED Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demirbaşcı, TİGA İç Anadolu Bölge Temsilcisi Semih Zazaoğlu, Limak Lara Oteller Grubu Şefi Halil Gökmenoğlu,  Çiğköfteci Rıdvan Usta, Sinan Chef’s Restoran Sahibi Sinan Yavuz ve Gastronomi  bölümü öğrencileri katılırken bizlerde Niğde Haber Gazetesi olarak bu özel yemekte şeflere program boyunca eşlik ettik.
NİGAMUD ( Niğde Gastronomi Mutfak Sanatları Derneği ) katkılarıyla, NOHÜ Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkan Yardımcısı Aşcılık Programı Öğretim Görevlisi Mevlüt Ölmez’in koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinliklere ülkemizin ünlü aşçıları ve Gastronomi bölümü öğrencileri bir araya gelecek. Festival kapsamında ünlü aşçılarla söyleşiler, workshoplar (atölyeler), yarışmalar ve Niğde mutfağı ile ilgili tanıtım etkinlikleri düzenlenmeye devam ediliyor.
(Dahi GEDİK)

Vali Çelik: Muhtarlar, devletimiz ile milletimiz arasında önemli bir köprü Vali Çelik: Muhtarlar, devletimiz ile milletimiz arasında önemli bir köprü

Şeflerden, Tabal Gastronomi Evi’nde Renkli Gala Yemeği (1)

Editör: Niğde Haber