Niğde merkez Bağlama Şehit Adnan Savaş İlkokulu'nda Erasmus+ Kapsamında eğitim semineri düzenlendi.
Bağlama Şehit Adnan Savaş İlkokulu öğretmenleri, Avrupa Birliği'nin eğitim ve gençlik programlarından biri olan Erasmus+ kapsamında önemli bir eğitim seminerine katıldılar. Semineri Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi Matematik Ogretmeni Dr. Gülşah Saltık Ayhanöz verdi. Ayrıca seminerde Steam Etkinlikleri de yapıldı.
Bağlama Şehit Adnan Savaş İlkokulu öğretmenleri, Dışişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı, Erasmus Günleri Etkinliği çerçevesinde, "Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH)" başlığı altında 2024-1-TR01-KA122-SCH-000232773 nolu projeyi hayata geçirdi.
Bu proje sayesinde çalışanlar, farklı disiplinlerden gelen bilgileri harmanlayarak onlara daha yaratıcı ve etkili öğrenme ortamları sunabilecekler. Ayrıca, matematiksel gelişimlerini destekleyerek, uluslararası alanda hareketlilik fırsatları ile eğitimde kapsamlı yaklaşımlar öğrenmeleri hedeflemektedirler.
Bağlama Şehit Adnan Savaş İlkokulu, bu tür gelişmelerin büyük ölçüde desteklendiğini ve eğitimin kalitesinin artırıldığını vurguladılar. Ayrıca, bu tür uluslararası işlemler, okulun eğitim vizyonunu genişletmesi ve öğretmenlere yeni bakış kazandırması açısından önemli olduğunu söylediler.
Erasmus+ projeleri, çalışmaları ve konuları uluslararası alanda bilgi ve deneyim paylaşımı yapılmasına olanak tanıyarak eğitim ortamlarının iyileştirilmesi, geliştirilmesi açısından önemli olduğunu söylediler. Eğitim sonunda günün anısına Bağlama Şehit Adnan Savaş İlkokulu Müdürü Süheyl Akpınar, Dr. Gülşah Saltık Ayhanöz'e plaket takdim etti.
(Haber Merkezi)

NÖHÜ öğrencileri yemeklerden memnun NÖHÜ öğrencileri yemeklerden memnun

Whatsapp Görsel 2024 10 16 Saat 21.04.29 B4C6Ad50

Editör: Niğde Haber