Online sigorta teklifi almak isteyenlere, "hızlı dönüş" mottosuyla doğru teklifi sunan ve kaliteli hizmet anlayışı ile yoluna devam eden Sigortayeri, tüm poliçelerde kişi ve kurumlara hızlı ve kesintisiz destek sağlıyor. Sigorta adaylarının bütçe ve ihtiyaçlarına en uygun sigorta içeriğini sunarken dijital olanakları ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanıyor.

Sigorta Teklifi Almak Neden Önemlidir?

Farklı poliçe teklifleri, yasal olarak bağlayıcı bir belge olmamakla birlikte resmi bir belge olan sigorta poliçesi belgesine temel teşkil eder. Resmi geçerliliği olan ve sigortacı ile sigortalı arasında imzalanan bir anlaşma olan poliçenin oluşturulmasından önce sigorta teklifi alma süreci yer alır. Teklif süreci tamamlanıp teklif içeriği kabul edildikten sonra poliçe oluşturulur. Doğru bir poliçeye imza atmanız ve bütçenize uygun primlerle doğru hizmetler almanız için sigorta teklifi alma sürecinin önemli rolü vardır. 

Sigorta teklifi almanın önemi ve amaçları şöyle sıralanabilir:

●     Sigorta türüne göre alınacak hizmetleri belirlemek

●     Farklı poliçe fiyatlarını ve teminat kapsamının aynı anda karşılaştırma olanağı

●     Ana teminatlar hakkında bilgi alabilmek

●     Maliyetler ile ilgili bilgi alabilmek

●     Ek teminatlar hakkında seçeneklere göz atabilmek

●     Ek teminat maliyetleri hakkında bilgi vermek,

●     Bütçenize ve taleplerinize en uygun poliçeye karar verebilmek

Poliçenizi imzalamadan önce birden fazla sigorta firmasından sigorta teklifi almanız, bunları ihtiyaçlarınız ve kaynaklarınız doğrultusunda incelemeniz, verdiğiniz bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz, teminat detaylarının size uygunluğunu belirlemeniz önemlidir.

Sigortayeri, poliçenize karar vermeden önce tüm sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir adrestir. Uzman kadrosu ile sigorta fiyat alma aşamasında da her zaman sizin yanınızdadır. Farklı sigorta firmalarından teklifler toplayarak size karşılaştırma yapma fırsatı sunar.

Sigorta Teklifi Kapsamında Neler Yer Alır?

Finansal olarak ölçülebilen tüm riskler sigorta kapsamına alınabilir. Örneğin trafik kazası sonucu oluşan hasarın maddi olarak ölçülebilmesi, sağlık sorunları yaşandığında yapılan sağlık ve bakım harcamaları, deprem, yangın, sel gibi doğal afetler sonucu oluşabilecek maddi hasarlar, seyahat esnasında yaşanan aksaklıklar sonucu oluşabilecek maddi kayıplar gibi örnekler çoğaltılabilir.

Sigorta teklifi alabileceğiniz konular arasına son yıllarda evcil hayvanlar, telefon vb. elektronik cihazlar, güvenli cüzdan gibi sigorta türleri de eklenmiştir. Prim ödeyerek bu ve benzeri risklerini güvence altına almak isteyen herkese Sigortayeri en tecrübeli firmalar ile işbirliği yaparak destek olur.

Doğru tekliflerin size ulaşması için, farklı türlere yönelik sizden istenen bilgileri doğru vermeniz önem taşır. Farklı poliçe teklifleri için sizden istenecek bilgilerin bazıları şunlardır:

●     Talep eden kişiye ait kimlik bilgileri

●     Araç poliçesinde yer alan sürücüye ait fiziksel ve ruhsal bilgiler

●     Araç poliçeleri için araca ait model, yıl, motor, şase vb. bilgiler

●     Sağlık poliçeleri için kişiye ait sağlık geçmişi

●     Sağlık hizmetlerinin detayları

●     Zorunlu teminatların çeşitleri

●     Tüm teminatlar hakkında detaylı bilgiler

●     Ödeme seçenekleri

●     Prim taksit tutarları ve tarihleri

Başkan Özdemir: Vefa borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz Başkan Özdemir: Vefa borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz

●     İsteğe bağlı olarak yaptırabileceğiniz seçenekler

Sigorta Teklifi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Öncelikle sigorta teklifi alırken sizden istenen bilgilerin tam ve doğru olması çok önemlidir. Sigorta yaptıracağınız alana bağlı olarak sizden farklı bilgiler istenebilir. Teklif alma sürecinde güncel bilgileri vermeniz teklif üzerinde sonradan değişiklik yapılarak oluşabilecek kayıpların önlenmesini sağlar.

Sigortayeri, size online sigorta teklifi hizmeti sunarken, talep ettiğiniz poliçe çeşidine uygun soru formları sayesinde sigorta ücretlerini belirler. Böylelikle siz gerektiği kadar soruyu cevaplandırarak en uygun teklifi alabilirsiniz.

Teklifler sadece size özel olarak hazırlanır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer konu karşılaştırmalı olarak teklifleri incelemenizdir. Sigortayeri'nde teklifler uzman kadro tarafından size özel olarak hazırlanır. Poliçe teklifi hazırlarken birden fazla firmadan sigorta fiyatları alınır. Sizden istenen tüm teklifleri gerek fiyat gerekse kapsam olarak inceleyip karşılaştırmanızdır. Konusunda uzman ekipler size seçiminiz konusunda da talepleriniz doğrultusunda destek olabilir. Böylelikle bütçenize ve koşullarınıza en uygun sigortayı seçebilir poliçenizi en doğru şekilde başlatabilirsiniz.

O halde en uygun 'sigorta teklifi al' talebi ile Sigortayeri'ni şimdi ziyaret edebilir, kendinize en uygun poliçeyi seçebilirsiniz.

(Tanıtım)

Editör: Niğde Haber