Lozan mübadilleri Sulucaova Köyünü ziyaret ettiler Lozan mübadilleri Sulucaova Köyünü ziyaret ettiler

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlerin ve vatandaşların, sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek için 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' projesinin hayata geçirdi.
Proje Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak ve hayatı daha dolu yaşamak adına başlatılan “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Özellikle çocukları, gençleri ve hatta yetişkin bireylerin dahi sosyal medya bağımlılığından uzaklaştırıp sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle aktif bir şekilde yer almalarını sağlamayı hedefleyen proje kapsamında etkinliklere katılanlar hem spor yaptı hem de çeşitli sanatın birçok dalına etkinlik kapsamında dahil oldular. Birbirinden farklı birçok spor ve sanat etkinliklerinin gerçekleştirildiği etkinliklerde her yaştan birey doyasıya zaman geçirdi.
Vatandaşlar bu tür etkinlikleri artırılmasından yana olduğunu belirtirken, gençler ise “Bizleri bu tür etkinlikler ile hayata farklı bakmamız sağlanıyor. Kendimizi etkileşim içerisinde haya iyi hissediyoruz” dediler.
(Salih ALPTEKİN)

Sosyal Medyadan Sosyal Meydana (6)

Sosyal Medyadan Sosyal Meydana (7)

Sosyal Medyadan Sosyal Meydana (5)

Sosyal Medyadan Sosyal Meydana (2)

Sosyal Medyadan Sosyal Meydana (3)

Editör: Niğde Haber